Jump to content

Savjet zlata vrijedan!!


ptica_trkacica

Preporučene objave

Prije sedam godina, moj muz se razveo od bivse zene nakon 25 godina braka koji je postojao samo na papiru. Naime odmah po sklapanju svoga braka muz je otisao u svijet a bivsa zena je ostala kod kuce. Mnogo puta je muz pokusao nagovoriti zenu da podje za njim ali bezuspjesno. Nakon mnogo godina konacan zahtjev za razvodom je prilozen i brak je okoncan.

Jedini problem sada nakon toliko vreemena je taj da bivsa zena potrazuje bracnu stecevinu/imovinu i to na kucu koju navodno ona ima pravo.

Muz je kucu kupio 6 godina prije nego se uopce ozenio sa bivsom ali ona uporno i dalje potrazuje dio kuce koji je se uopce ne tice.

 

Ima li itko ikakve ideje kako i u kojem smjeru bi se ovakva prica mogla nastaviti s obzirom da moj muz ipak ima novu zenu (mene) i dijete, i zajednicki zivot i osobno smatram ovaj slucaj velikom smetnjom pogotovo sto njegova zena pokusava i mene uvesti u cijelu pricu tako da je podigla jos jednu tuzbu ali u ovom slucaju se odnosi na moje ometanje njenog posjeda.

 

Moram naglasiti da moj muz ima sve uredne papire 1/1 a bivsa zena do sada nije prikazala ni jedan vjerodostojan papir.

 

Molim Vas za odgovor...s postovanjem!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija