Arci objavljeno: 17. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 17. ožujak 2008. 1. Koliko vremena treba proći da bi poslodavac poslao službenu potvrdu o visini primanja u Trpimirovu? 2. Ima li neki vremenski rok za dostavljanje iste? 3. Koliko vremena Trpimirova čeka na dostavu iste i onda šalje u Tvrtkovu obavijest da se poslodavac nije očitovao (mada bi bilo u cilju da jeste)? PS. Ako nisam dobro formulirala pitanja, molim da me ispravite, mada mislim da oni koji znaju, da će i prepoznat upit. Unaprijed hvala na mogućim odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 17. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. 1. Ako je uredno dostavljao propisani obrazac nakon svakog završnog računa, možda ga neće niti tražiti; inače kako koji ... 2. Trebao bi biti 30 dana. 3. Do beskonačnosti, zavisi od referenta do referenta,... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Arci odgovoreno: 17. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. Vjerojatno jeste, ravnam se po tome da sam u tom vremenu ostvarila i porodiljni dopust i opet se vartila na posao poslije isteka porodiljnog. Ali evo već je prošao mjesec dana a on se nije oglasio. Danas zvala referenta i on kaže da će sačekati još dva tjedna i ako se ne oglasi poslati će bez potvrde o visini plaća u Tvrtkovu. Znači to se može i oduljiti i uraditi ovako kako je meni rečeno od strane referenta. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.