Barby objavljeno: 25. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 25. ožujak 2008. Pozdrav, molim Vas da mi odgovorite na nekoliko pitanja. Poznanica koja se doselila u zg prije 4 mjeseca trudna je 3 mjeseca sa muškarcem koji je takoder otac njezine trogodišnje djevojčice (malena je sad s njima) trenutno nisu u mogučnosti vjenčati se ,pa me zanima da li ona ima kakva prava tj da li moze ostvariti zdravstveno te kako i gdje treba ići da bi otac priznao očinstvo. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 26. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. Premalo si podataka dala da bi te mogli konkretno uputiti na podnošenje prijave na zdravstveno osiguranje, tak da, nek uzme svu relevantnu dokumentaciju koju posjeduje i nek se javi u najbliži područni ured ili ispostavu HZZO zbog glede uređivanja statusa tamo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Barby odgovoreno: 26. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. Ok,hvala! Na zalost ni ja nisam previse upucena u sve to a zeljela bi pomoc. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.