tragac objavljeno: 26. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 26. ožujak 2008. Molio bih ako netko zna koliko su bile prosječne godišnje plaće zaposlenih u RH od 1988-2007 god.trebao bih da si probam izračunat prosječni vrijednosni bod, gledao sam na stranicama mirovinskog ali ne kužim vrte se 3 različite cifre po nekim godinama, ako netko zna a nije mu problem napisat lijepo bih molio, hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 26. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. ako si imao placu oko 4000 kuna ,onda pvb moze biti preko 1,0,meni osobno 0,4757,radio kod privatnika ,prijava na minimalac Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 26. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. Čuj meni od 88-91 plaća je bila od 1500-2000 tadašnjih dm (protuvrijednost),a onda one ratne god.ni neznam 150-200 dm,tek negdje od 96 to se popravilo,na stranicama HZMO pišu neke cifre, mojih plaća ali tu je bilo i ovih i onih dinara,kuna, plus što neznam gdje da izvadim ono što sam na početku napisao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 26. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. nemoj time razbijati glavu,to ce ti oni izracunati,samo oni znaju.ako imas mali civilni dio,nece ti biti tako vazno,ako imas veliki civilni dio onda je pvb jako vazan,kod mene veliki civilni dio a pvb mali,katastrofa,al sta ces,ipak se zivi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 27. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. imaš godišnje plaće na mojoj web stranici, datoteka se zove program za izračun mirovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.