pcuser objavljeno: 26. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 26. ožujak 2008. Neki od stanara uredno ne plačaju pričuvu. Nakon toga tužbom se druga strana naplati iz pričuve koju smo mi ostali (redovni platiše) skupili. Kako se mi možemo namiriti od neplatiša i kako ih natjerati da počnu plačati pričuvu. Ovako mi plačamo za njih i još neke sudske troškove za tužbe. Da li to ispada ako netko ne želi u stambenoj zgradi plačati pričuvu da može proči bez sankcija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zeljka_os odgovoreno: 26. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. Svi suvlasnici plaćaju pričuvu prema Zakonu o vlasništvu. Protiv suvlasnika koji ne plaćaju pričuvu treba podnijeti tužbu a za podnošenje su legitimirani ostali suvlasnici koji ovlaštenje za zastupanje u tom postupku mogu dati upravitelju ili odvjetniku. Rok zastare za pričuvu je tri godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pcuser odgovoreno: 26. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. u mom slučaju se radi o "kvazi" socijalnom slučaju. Koriste razno raznu socijalnu pomoć ( bez pravih osnova). Kako bi se mi mogli naplatiti ako i dobijemo presudu i kako ih uopče natjerati da i dalje plačaju pričuvu. Ovrha , oduzimanje stana, isl... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.