Saur objavljeno: 29. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 29. ožujak 2008. Imam 17 godina i imam polozenu A1 kategoriju (do 125ccm i 11KW) , i vozim skuter Piaggio Beverly (200ccm i 15KW). Nemam A kategoriju koja je potrebna za upravljanje tim skuterom. Zanima me kolika je kazna za taj "prekršaj". Čisto da znam dali mi se više isplati bježat ili se zaustavit i platit kaznu. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 29. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2008. Novčanom kaznom u iznosu od najmanje 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom one kategorije koja nije upisana u njegovu vozačku dozvolu. Dakle negdje između 1.000 i 50.000 kuna je kazna za ovo što te zanima, no mene zanima kome ti misliš pobjeći s tim Beverlijem ("penzionerskim motocikom"), naime jedino možeš njime pobjeći pješaku i nikome više, a pogotovo ne recimo škodi ili gofu, a da ne govorimo o kratici BMW. Savjet dana: ukoliko vidiš nekakvu palicu na kojoj piše STOP, tada stani, jebo pobijeći nemaš čime, a pri tom bi se mogao i ozlijediti Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Saur odgovoreno: 30. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2008. Pa čuj:policajci,pogotovo u mom kraju, ne zaustavljaju u vožnji, nego se ljepo parkiraju uz rub ceste,i mašu "lizalicom" ! ! Dok oni "spakiraju" stvari i potrpaju se u svoj golf 3 (90 KS TDI)(imaju i jos jednu prastaru "Astru" karavan,koja nije vrijedna spomena) ja sam vec na drugom kraju grada. Uostalom, dovoljno je da skrenem u prvu ulićicu (kojih je moj grad pun) i oni me nemogu pratit nikako drugačije nego pješke! Ima mali milijun načina na koj im se može pobječ... i več su dobro isprobani ! ! Zato ne vrijeđaj BEVERLY , jer se s njime puno toga može ! Ti si očito jedan od onih likova koj brije na "2 fast 2 furious" , i po cijele dane visi na NFSu i misli da je FILM = STVARNOST ! ! Vjerujem da imas veliku riznicu znanja što se tiče prometnih prekrsaja i zakona ali očito nemaš puno iskustva u praksi i u RL-u (real life-u) ! Istina , imam 17 godina , još sam balavac ali puno sam toga prošo i imam "životnog iskustva" na 2 i 4 kotača! BTW,hvala na informaciji što se tiče kazne. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 30. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2008. Zato ne vrijeđaj BEVERLY , jer se s njime puno toga može ! Ti si očito jedan od onih likova koj brije na "2 fast 2 furious" , i po cijele dane visi na NFSu i misli da je FILM = STVARNOST ! ! Vjerujem da imas veliku riznicu znanja što se tiče prometnih prekrsaja i zakona ali očito nemaš puno iskustva u praksi i u RL-u (real life-u) ! Probao sam taj tvoj motorić (ona jača verzija), i nemam primjedbi, laganica, za kulturnu vožnju dušu dalo, i uopće me ne smetaju gore pastirani navodi, al dečec, nemam na rukama i nogama zajedno toliko prstiju koliko sam se nagledao takvih sedamnaestogodišnjaka sa iskustvom, bez tjelesne temperature. A zaista niti uz nabolju volju ne mogu si predočiti kako bi to netko sa 17 godina mogao imati iskustva na 4 kotača????? Stoga i da imaš 40 godina iskustva, trenutak nepažnje dovoljan je da se u vrlo kratkom vremenu preobraziš, zato manje razbacivanja iskustvom a više pažnje. Sretno. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mike06 odgovoreno: 30. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2008. Znaš kaj, takovi kao ti na motorima rade sranja, a tome će uskoro doći kraj.. Zaradit ćeš veliku kaznu koju će tvoj tatica koji ti je kupio motor platiti. Ti ćeš i dalje terorizirati poštene vozače na cesti.. Takove kao ti treba zatvorit, oduzet ti motor, za što se ujedno i priprema donošenje zakona.. Ukoliko i dalje nastaviš, neupitno te čeka konačno rješenje jednog dana..a ti razmisli koje bi to trebalo biti Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 31. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. Saur je rekao: Istina , imam 17 godina , još sam balavac ali puno sam toga prošo i imam "životnog iskustva" na 2 i 4 kotača! Mogu mislit. Ima o tome za pročitati ovdje. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave