Pravnica555 objavljeno: 30. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2008. Da li neko zna kakva je razlika među ispitivačima četvrtkom i petkom. Kažu da je bolje odgovarat petkom, da li neko zna zašto, šta su blaži ili??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 31. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. Neznam kakvi su ispitivači, ali.... nema glupih pitanja. Postoje samo glupi odgovori. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 31. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. ja sam polagala u četvrtak, bila sam ufrasirana od tog famoznog ispitivanja u četvtak... ispitivači traže da pokažete znanje, svjesni su da se svatko od nas uplaši, ali razlika je u danima a ne u ispitivačima, oni se rotiraju, tako da te može zakačiti loš ispitivač u dobar dan... lutrija Milly je napisao: Neznam kakvi su ispitivači, ali.... nema glupih pitanja. Postoje samo glupi odgovori. svaka časti Milly, ovo potpisujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.