istrbad objavljeno: 1. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. travanj 2008. Dobar dan, prije gotovo godinu dana sam sa susjedom koji se bavi izradom ormara dogovorio izradu ormara za hodnik u vrijednosti od 2.000,00 kuna. Kod potvrde narudzbe sam mu dao 50% - 1.000,00 kuna, te me nakon par dana zamolio ako mu mogu da ti i ostatak, i posto smo susjedi dao sam mu. Nakon mjesec dana su poceli prvi cudni odgovori na pitanje kad ce taj ormar. Nakon nekog vremena je rekao da nece moci napraviti ormar i da ce vratiti novac. Dan danas ga jos uvijek vraca. Od njega imam ponudu u PDF file-u. Molio bih savjet ako ga netko ima!!! Unaprijed hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 1. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. Selim ovo u obvezno. Istovjetni upit izveljače ću obristai. Molim vas nemojte duplicirati teme. Ako niste dobili odgovor, možete postavljenu temu osvježiti novim replay-em. Tnx, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.