peroperic31 objavljeno: 2. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 2. travanj 2008. U svibnju 2006 pauk pauk mi je digao auto (Zagreb), na mjestu kao sto je prikazano na slici (linku). No nije ga i odvezao. http://www.flickr.com/photos/82646260@N00/177097009/ Danas u 10 sam pozvan na pripremno ročište. Vidi se zebra, no vidi se i dobro oznaka parkirnog mjesta. Sto je bilo prije napravljeno parkirno mjesto ili zebra? Što kazati na sudu? I još jedna nedoumica. Prekršaj je napravljen u Zagrebu (centar). Ja sam prijavljen u centru. Zašto trebam ići na prekršajni sud u Sesvetama? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
peroperic31 odgovoreno: 2. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. Nitko? Bez ideje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ext odgovoreno: 2. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. Mislim da ti nema spasa. Ti si krivo parkirao kao sto je netko krivo oznacio parkirno mjesti ili ga nije uklonio! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Victor+/-y odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Na slici se vidi jasno postavljen znak s oznakom dozvoljenog parkiranja (s naplatom) koje po zakonu počinje neposredno iza znaka (nema dopunske table). Kako vertikalna signalizacija ima prednost pred horizontalnom, po mom mišljenju zebra je u potpunosti irelevantna, kao i iscrtana parkirna mjesta. Ondje bi po propisu trebao stjajati znak za obavijest o pješačkom prijelazu, ali to nije predmet vaše rasprave, a niti vaš neposredni problem. Čudno je da je proteklo skoro dvije godine od nadnevka prijave za počinjeno djelo, ali kako vaš slučaj onda vjerojatno ide po starom zakonu, imate visoko vjerojatnu zastaru, na koju se samo pozovite kada istekne 2 godine +1 dan. Sretno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.