Kuna objavljeno: 2. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 2. travanj 2008. Evo ja kasnim kao i uvijek. Ovo sam trebao pitati daleko ranije. Od ponedjeljka se navodno više neće naplaćivati administrativna pristojba kod liječnika. Ali ja prije toga moram još posjetiti svog, pa me zanima jesu li HRVI oslobođeni plaćanja te pristojbe, jer znam da su oslobođeni plaćanja nekih drugih administrativnih pristojbi. Nisam se sjetio to ranije pitati i uvijek sam to redovito plaćao i hvala bogu ostavio sam na to već prilično novaca do sad. Slobodno me upucajte za primjer drugima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 2. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. Ne nisi kao HRVI oslobođen tih 30 Kn mjesečno, nije nitko do sada bio toga oslobođen, ali za par dana biti ćemo svi oslobođeni toga, ako si zaposlen te uplatnice možeš priložiti uz godišnju prijavu poreza Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 2. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. Od administrativne su pristojbe bili oslobođeni plaćanja djeca do 18 godina života i invalidi s oštećenjem organizma od najmanje 80% prema posebnim propisima, a ista je eto sad zaključno sa 05. travnja 2008. godine ukinuta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 2. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. je u pravu si klinci i invalidi preko 80 %,malo sam zbrzao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kuna odgovoreno: 2. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. Ok, onda nemam za čime žaliti. Osim za tim što nisam sačuvao te papiriće. Dakle, ništa od porezne prijave. Upucajte me još jednom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. E prijatelji moji, bio ja jučer kod svojeg liječnika i na izlazku izbrojao 30 Kn, dobio potvrdu i otišo doma. Dakle, od ukidanja pristojbe još uvijek ništa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Pristojba se ne plaća od ponedjeljka 07.04.2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Hahahahahahahahahahaha e jesam bedak, ali nema veze ide u povrat na kraju godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-sime odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Jucer bio kod doktorice , sestra kaze 30kn ,ja je pitam kad to prestaje kaze od ponediljka, ja joj kazem neka uputnice i terapija cekaju do ponediljka kad cu po to doci besplatno , a ona popizdila . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. zanimljivo, jer "moja" sestra popizdi kad mora ispunjavati uplatnicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-sime odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. Moja sestra je mlada i rastavljena i pati od kako bi mi rekli po seljački od nejebice pa uživa seksati pacijente Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 5. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2008. Kad već tako lijepo pišeš o medicinskom osoblju pročitaj svoj tekst pa razmisli što ljudi mogu misliti kad si na pisao "Moja sestra". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.