marko13 objavljeno: 6. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 6. travanj 2008. Dakle,policajac mi provalio u WC na partiju i ulovio me s 0.4 g (brutto) bjelog praha koje liči na koku(tko piše na papiru koji sam dobio.Dakle crtica.To sam uzeo tamo od nekog lika.U svakom slučaju je bilo za osobnu upotrebu iliti za zabavu na tulumu.S gospodom policajcima sam se brzo skompao i ubrzo su me pustili te su mi rekli da nebi trebao imat većih problema.To je bilo u Aurori u Primoštenu.Imam 30 god i dosad nisam nikad kažnjavan.Kakvu bih kaznu trebao očekivati?Predpostavljam da nema šanse da se izvučem bez kaznene prijave.A i kad ju dobijem da li vrijedi ono da mi se briše nakon nekoliko god. Da li bi trebao angažirati odvjetnika'?Unaprijed hvala na savijetima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 6. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2008. Možda se i izvučete bez kaznene prijave (ipak je vjerjatnije da će uslijediti) , ali prekršajna Vam slijedi sigurno. U kaznenom postupku predviđam opomenu ili, novčanu kaznu ili blagu uvjetnu. U prekršajnom previđam 1000-3000 kuna kazne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marko13 odgovoreno: 7. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. U slučaju da dobijem kaznenu prijavu,što je najvjerovatnije,da li mi se ona briše nakon tri ili više godina.To se dogodilo prije 20 dana.Kada bi trebao očekivati poziv na sud?Ili ću dobit gotovo rješenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. Ako bude optuženja u kaznenom postupku, sigurno će se presuda brisati do te 3 godine. Poziv na sud (u gornjem slučaju) obično uslijedi od jednog mjeseca do 6 mjeseci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.