iuristica objavljeno: 7. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2008. može li mi tko pomoći.... tražim u zakonu o građenju ili možda pripadajućem pravilniku- na čestici do 2000m2 je dozvoljena gradnja monažnog objekta do 15m2. je li to zaista tako? može li molim vas članak zakona? puuuuuno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. Pokušat ću pomoći iakomi je piatnje pomalo nejasno. Vas, pretpostavljam zanima jel takav objektić možete izgraditi bez propisanih dozvola. Ako sam nešto krivo shvatila - ispravite me. Evo Vam link na Pravilnik o jednostavnim građevinama pa pročitajte sami ovdje Usput, Zakon o gradnji više nije na snazi. Mjerodovan je Zakon o prostornom uređenju i gradnji objavljen u NN 76/07. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iuristica odgovoreno: 7. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. hvala. čitala sam pravilnik i to nije to. mislim da je taj podatak bio u starom zakonu o građenju ali se nadam da ga je preuzeo i novi zakon. dakle, riječ je o mogućnosti gradnje montažnih objekata bez građevne dozvole BPR do 15m2 na česticama do 2000m2 odnnosno BPR 40m2 na česticama većim od 2000m2. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. Rekoh sve u naslovu. Koliko znam novi Zakon nema nikakvu sličnu odredbu onoj iz starog Zakona (čl. 116.) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iuristica odgovoreno: 7. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. hvala. to sam i pretpostavljala. srdačan pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.