zlatokos objavljeno: 9. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2008. Poštovanje, Vlasnica sam obrta koji je u mirovanju već 9 mj,a radio je samo nekoliko mjeseci (ljeto). Budući da sam redovno zaposlena, ovo je bilo nešto što sam radila poslije posla (slabo i nikako). Sada mi ističe radni ugovor i ne namjeravam ga produziti, nego ću aktivirati ponovo obrt i krenuti u poduzetničke vode. Kako imam sa zavoda za zapošljavanje pravo na naknadu za nezaposlene, a u slučaju otvaranja novog obrta te mi novce mogu isplatiti jednokratno, mene zanima da li je protuzakonito ako ja zatvorim svoj stari obrt, i za mjesec dana nakon što se prijavim na zavod aktiviram novi obrt koji bi se zvao isto (ili drukčije), ali bi imao drugo sjedište i djelatnosti. Nemojte me molim Vas osuđivati jer mi je svaka kuna vazna, a to je i (valjda) moje pravo. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.