Jump to content

nadzor centra za socijalni rad


skippy

Preporučene objave

Nakon razvoda braka u kojem je bilo i obiteljskog nasilja dobila sam maloljetnu kći na skrb. Strah me iznijeti detalje jer se bojim reakcije bivšeg supruga. Centar za socijalni rad nas stalno poziva na razgovore i čak su najavili obilazak kod kuće.Zanima me do koje mjere centar ima pravo nadzirati našu obitelj? Da li se moramo odazivati na česte pozive na razgovor jer to mojoj kćeri jako teško pada i koja su naša prava u vezi s njihovim nadzorom?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U jos ludoj sam situaciji pa cu vam samo dat moj primjrer. Nadzor centra nam je nametnut nakon razdvajanja zajednickog zivljrnja,koji NISMO smjeli izbjeci jer oni navodno zele pomoci u komunikaciji nas dvoje zbog dobrobiti djeteta. Medutim koliko sam upoznata a nisam previse ne smijete odbijati al mozete odbijata zajednicke susrete s bivsim i soc. radnikom i traziti i razdvojeno se susretati sa soc. radnikom jer mislite da je zajednicki susret na stetu djeteta...... Ipak morate mislit i pokazat se spremni za bolju buducnost tog djeteta....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija