sompompir objavljeno: 18. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2008. U prosincu prošle godine me je zaustavila policija kada sam vozio pod utjecajem alkohola sa prijeteljem i dvije cure. Policajci su me odmah testirali na alkohol, uređaj je pokazao 1,8. Potom su odlučili testirati me na droge, a ja sam bio spokojan jer nisam ništa takvo konzumirao, osim marihuane, ali je od toga bilo prošlo najmanje dva tjedna. Tester je to i pokazao: 0. Međutim, tada su gospoda policajci odlučili nazvati drugu patrolu, jer su zaključili da je tester sigurno - neispravan! Čekao sam sa društvom jedno sat i pol... Kad je došla druga patrola, dali su drugi tester i taj je pokazao prisutnost THC-a i BZO-a (ovo potonje nisam uočio u prvi mah). Prvo sam tražio testiranje, ali kako nisam znao koliko dugo ostaju tragovi THC-a u krvi, odustao sam nakon što je policajac rekao da u slučaju pozitivnog nalaza troškove testiranja snosim sam. Počeo je ispunjavati prijavu, a ja sam još jednom pogledao nalaz i tek tada vidio BZO (nisam znao ni što je to). Prijateljica je rekla da je to tvar u nekim tabletama. Kako nikakve tablete nisam uzimao godinama, pa ni one protiv bolova, odlučno sam zatražio liječnički nalaz, ali je gospodin rekao da je "sad kasno". Odbio sam potpisati prijavu i uložio žalbu. Imam li izgleda pred sudom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 20. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2008. Gotovo nikakvog. Tester je pokazao to što je pokazao. Svjedok je policajac. DOkaza je dovoljno i sada je na sudu da ocijeni vašu priču. Da je pred menom takav slučaj, nažalost ni ja Vam ne bih vjerovao nergo policajacu. Bez ljutnje, praksa je takva Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.