Jump to content

Medicinska dokumentacija


Zemir

Preporučene objave

predaješ dokumentaciju gdje si i prije predavao i ide kao nadopuna, dakle u uredu, ako si pozvan na dlp onda tu dokumentaciju ponesi sa sobom (kopiranu) i predaš ju vještacima. dokumentaciju će vještaci primiti ako je vezana za bolest na koju se odnosio zahtjev za priznavanje statusa hrvi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma nigdje ništa ne trebaš naknadno predavati, jer ti DLP potvrđuje ili poništava rješenje PLP za razdoblje za koje imaš medicinsku dokumentaciju, tj do pregleda pred PLP. To ti jednostavno takav slijed postupka priznavanja statusa HRVI, a ovu novu dokumentaciju čuvaj za slijedeću godinu, jer pretpostavljam da ćeš status HRVI dobiti (naravno ako ga uopće dobiješ) privremeno s rokom važenja od godinu dana. Druga bi stvar bila da si uložio žalbu na rješenje PLP i da si uz to tražio i pregled na DLP, tada bi ti vještaci na DLP mogli, iako nije obavezno, tražiti novu dokumentaciju. Ovo ti govorim iz vlastitog iskustva. Znači čuvaj med. dokumentaciju za sljedeću godinu kad te ponovo pozovu na PLP. Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija