Jump to content

Bitka za djete


tajna

Preporučene objave

Molilia bi sve koji ista znaju a druge da ne zamjeraju ak se odi nadu uvrijedeni.... Majka sam djeteta od 8 g. i njegov otac i ja smo u brakorazvodnoj parnici,u kojoj je bio dogovor da ce djete ziviti sa menom kad se razdvojimo..... Dijete je obolilo od diabetisa i pri izlasku iz bolnice odlazimo zivit mojim roditeljima, nakon 4 mjeseca pri cemu otac nije ni na koji nacin htio sudjelovat ni u kakom trosku(ni pisljivu jabuku) vracamo se doma da bi se otac upoznao s djetetovom bolesti i vidi koliki su troskovi sad.Ipak kad se službeno razvedemo zelim da i otac bude upoznat s novo nastalom situaciju, jer ce dijete ipak provodit neko vrijeme s njim. Medutim situacija se mijenja i otac sad pokrece tuzbu za razvod i zeli da djete ostane s njim. I sad ponovo zivimo svi zajedno, jer mi moja placa od 2000 nije dovoljna za samostalan zivot, a otac sad trazi skrbnistvo, jer on je ipak u vojnoj penzij(8500) al je posao u penziju na racun PTSP. Sad me zanima kakve su mogucnosti da otac dobije dijete pored prijasnjeg sporazuma da dijete ide s majkom dogovorene alimentacije(2500) A po soc. centru PTSP je izljeciv.........Naravno da se slazem s tom konstatacijom al naravno uz lijecenje i terapiju koju on nema.Kakve su sanse da se dijete dodjeli ocu jer po centru moj je minus sto radim a on ne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Navest cu ti primjer mog Brata:

Slicna je situacija bila kao kod tebe..

da PTSP jest izljeciv ali skrbnistvo nad djetetom se moze tek onda dobit kad se Ljecnicki dokaze da je PTSP izljecen..ovo je primjer od centa iz Osjeka.

 

Bez obzira sto ti u ovom trenutku imas manja primanja skrbnistvo nad djetetom treba da pripada tebi,zbog bolesti gospodina sto centar nesmje nikako kroz prste progledati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Da slazem se da treba ljecnicko uvjerenje da je otac ok,al sto kad je uspio dobit papire za lazni ptsp kao i vecina na zalost, mada je moje misljene i da nije lazno jer ipak na stranu i sve prosao je stvarno stosta, al u njegovom slucaju stvar se pozurila kroz novcanu potporu, sto ne znaci da i za ljecnicku potvrdu da je zdrav nece upotrijebit isti nacin.Zanima me ak dobije takvu potvrdu da li onda gubi penziju i da li je uopce moguce da se vrati na posao, jer je uz sluzbenu potvrdu ptsp-a dobio potvrdu da je nesposoban za posao a po centru sposoban odgajat dijete. To mi nikak ne drzi vodu...Po centru i moju napomenu prijasnjeg dogovora o djetetu i njegovog ptsp-a doslovno sam ismijana, onda mozete zamislit moj strah od buducega..jer ak je centar tu da bi zastitio necija prava prvenstveno dijeteta di smo onda

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija