Jump to content

savjet, please!


Cesc4

Preporučene objave

 

ovako, parkirao sam auto u Opatiji u nedjelju i potpuno zaboravio platit...nedjeljom se u Ri ne plaća tako da stvarno nisam razmišljao o tom. uglavnom, dođem ja nakon 2 sata i ono kazna! iznos kazne = 100kn!! Rijeka promet ima kaznu 15kn...

No, to nije glavni problem. kontrolor koji mi je ispisivao tu kaznu je ta dva papira zamotana u plastičnoj vrećici nagurao pod brisač i strgo mi metlicu. ja im pošaljem mail i objasnim sve, a oni mi odg da su kontaktirali te kontrolore i da oni odbijaju svaku odgovornost za štetu!

 

je imao ko sličnu situaciju možda? ne pada mi na pamet plaćat 100kn za kaznu + 290 kn koliko košta brisač! je da ima jeftinijih onih fuševa, al ako oni umjesto 8kn mogu naplatit 100, onda ću se i ja držat te cijene! ))

kako im sad neš tako dokazat? ja isto tako mogu reć da sam izložio parking karticu al da ju tip nije vidio, sumnjam da je slikao auto pa da ima dokaz da nije bila tamo!!!

 

kako ste se vi uspjeli izvuć iz sličnih situacija? pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija