zlatkmas objavljeno: 30. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. travanj 2008. Imam stan kupljen 1997 god.na koji sam platio porez (samac),sada kupujem stan od 69m2 u novogradnji (imam dijete i vanbračnu suprugu),Znam da ne plaćam porez na cijeli iznos nego samo na zemljište ,zanima me da li mogu biti oslobođen poreza i tog dijela poreza??Stari stan sam prodao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zorko odgovoreno: 30. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. da bi ti odgovorio moraš mi reći : 1. Koliko ti je bio velik stari stan ? 2. Kupuješ li novi stan sam ili kao suvlasnik sa izvanbračnom suprigom ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zlatkmas odgovoreno: 1. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2008. Stari stan je 35,61 m2,pošto dižem kredit za ostatak sve će biti na moje ime ,ima li kakva bolja opcija reci,sve je ok ako uspijem izbjeći porez,hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.