fakincina objavljeno: 11. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 11. svibanj 2008. Dana 08.05.2008. vozio sam neregistrirani auto (bez tablica, bez osiguranja, bez dokumenata automobila) svega nekoliko km na popravak ali i to je bilo dovoljno da me policija ulovi. Dobio sam obavijest o počinenom prekršaju kažnjiv(ne pkrekršajni nalog) po čl. 241 st.9 za koji je propisana kazna 1.000 kuna koja mi je čak i prihvatljiva. No navodno je kazna za to šta nije sklopljena polica AO iznosi čak 5.000 kuna. Zanima me da li može biti izrečena kazna i šta nije bilo sklopljeno osiguranje iako nisam za to dobio obavijest o počinjenom prekršaju? Jer svjestan sam da je sad dosta teško predmet dogurati do u zastaru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 12. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2008. Od zastare ništa. Prekršajni nalog za 1000 kuna ste dobili jer se oni u pravilu izriču do 2000 kuna, a za ostalih par tisuća kuna ćete morati kod suca za prekršaje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.