Pani objavljeno: 12. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 12. svibanj 2008. Problem je sljedeći...... treba mi vlasnički list 1/1 radi građevinske dozvole, angažirao sam odvjetnika itd. Zemljište je nekih 750 m2, na meni je 40/48, a pod općenarodnom imovinom je 8/48 Odvjetnik mi je rekao da je najbolji način da pošaljemo nagodbu u kojoj bi ja državi isplatio novac, odnosno otkupio taj dio pogotovo zato što NEMAM vremena za čekanje, a i u spor sa državom ne želim ulaziti..... E sad..... mene zanima je li netko imao slična iskustva, i što mislite NAKON KOLIKO VREMENA će mi se država javiti natrag Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krasnooka odgovoreno: 13. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2008. vaš odvjetnik će kontaktirtai središnji ured za upravljanje državnom imovinom. moja iskustva s njima su sljedeća: 1. vijeće se sastaje jedanput mjesečno, 2. na sjednicama se raspravljaju predmeti redoslijedom: županije, gradovi i općine, pravne i fizičke osobe. 3. moj zahtjev je uz požurnicu (!!!) čekao 3 mj. s time da je predmet spadao u područje županija. iskreno se nadama da ćete imati bolja iskustva nego ja. a nije ih ni krivit kad moraju ispravljati ''krive drine'' prošlog sistema.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pani odgovoreno: 26. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. svibanj 2008. Hvala na informaciji, sasvim je točno da se mora ići preko središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom..... Međutim meni se čini da to neće lako ići i da treba čekati više od godinu dana...osim ako ne nađem neku "požurnicu", a to je vrlo teško Ako netko zna nešto više o sličnim slučajevima sa općenarodnom imovinom nek javi, hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.