eldridž objavljeno: 15. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 15. svibanj 2008. može li mi netko odgovoriti koliki bi mi bio polazni faktor kod izračuna mirovine. nisam dragovoljac,bio sam u sjp i imam rvi. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 15. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2008. "Zakon o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji Članak 17. Polazni faktor 1,10 je kod izračuna: – invalidske mirovine hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata bez statusa HRVI. Polazni faktor 1,50 je kod izračuna: – invalidske mirovine hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata bez statusa HRVI, pripadnika gardijske postrojbe i specijalne policije u vrijeme Domovinskog rata. Polazni faktor 1,50 je kod izračuna: – invalidske mirovine hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata sa statusom HRVI. Polazni faktor 1,85 je kod izračuna: – invalidske mirovine hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata sa statusom HRVI, pripadnika gardijske postrojbe i specijalne policije u vrijeme Domovinskog rata. Polazni faktor 1,50 je kod izračuna: – invalidske mirovine dragovoljca iz Domovinskog rata bez statusa HRVI. Polazni faktor 1,85 je kod izračuna: – invalidske mirovine dragovoljca iz Domovinskog rata sa statusom HRVI. ______________________________ Ovisi kada si bio pripadnik SJP za vrijeme DR ili poslije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 15. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2008. Da nisi malo ovo ''podebljano zbrljao'', Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 15. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2008. eldridž Ako si od 1993. godine u tom slučaju je 1,85. cagart: Da nisi malo ovo ''podebljano zbrljao'', Ja sam svoje mišljenje iznio, ti iznesi svoje, vidjet ćemo tko isparvno tumači. Pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 16. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. svibanj 2008. Dva puta si isti koeficijent različito tumačio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 16. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. svibanj 2008. ajd malo rastumaci to za specijalnu policiju,odakle ti taj podatak da vrijedi od 93.,zanima me pravno uporiste tog podatka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 16. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. svibanj 2008. cagart: Dva puta si isti koeficijent različito tumačio Obrazloži, iznesi svoje mišljenje o prolaznom faktoru. bare: ajd malo rastumaci to za specijalnu policiju,odakle ti taj podatak da vrijedi od 93.,zanima me pravno uporiste tog podatka Nigdje nisam napiao da to vrijedi za specijalnu policiju od 1993. godine. Eldridž mi je na PM napisao da je u SJP od 1993. godine, pa sam mu iz tog razloga tako odgovorio. Pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.