Jump to content

Profesionalna mirovina-naknadno HRVI


klukas

Preporučene objave

Molim pomoć za ratnog prijatelja. Danas je dobio rješenje o profesionalnoj invalidskoj mirovini-konačno rješenje. Četiri puta je bio ranjavan i teško obolio od PTSP-a, do prije godinu dana radio u gardijskoj brigadi (nekoliko zadnjih godina bolovanje-zdravstvene komisije-bolovanja-bolest u fazi liječenja i sl.). Još tamo negdje 95. imao je 50% RVI, no nije dostavljao novu med. dok. za drugostupanjsku komisiju pa su mu bili ukinuli status. Prije nekih godinu teškom mukom sam ga nagovorio da ponovno pokrene status HRVI. Na prvostupanjskoj je dobio 40% temeljem ranjavanja (PTSP nije priznat jer nije predao u roku). Sad će uskoro dobiti rješenje DLP. Sada je u takvom lošem stanju da ne može komunicirati, niti brinuti o sebi i obitelji, niti ići u institucije i pitati što dalje kad dobije drugostupanjsko rješenje HRVI. (Sutra ga vozim na bolničko liječenje). Dakle, što učiniti kad dobije HRVI? Tražio sam po starijim temama na forumu, negdje sam našao-obnova postupka, negdje Zahtjev za novi obračun, negdje Zamolba, negdje-osobno otići u područni ured i predati rješenje i sl. Koji je pravi put i način da mu se u mirovinu obračuna i status HRVI?.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jedno nevezano pitanje Esadu;

- kada će početi ( i hoće li uopće ) ponovno sa radom braniteljski forum koji je već mjesecima blokiran. nekaj mi tu ne štima .

 

Poštovani,

 

Zbog prebacivanja svih podataka na novi server forum do daljnjega neće raditi.

 

Unaprijed se zahvaljujemo na razumjevanju,

 

uredništvo UHBL-PTSP-a

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija