Jump to content

poslodavac udario radnika


viper1

Preporučene objave

pozdravljam.evo ukratko da opišem situaciju:radim u firmi u kojoj šef verbalno zlostavlja radnike(svakome govori da je glup,tele,nesposoban...),sve ostalo vrijeme ne komunicira uopće(ne smije ga se pitati ništa,samo se cinički nasmije i kaže nam da mu se maknemo s očiju),a sve je kulminiralo kad je mene dvaput zašamarao(papir je bio okrenut na krivu stranu,što mi je mogao reći,al on je odlučio kako ću ja tu grešku najbolje ispravit ako me umjesto riječi dvaput tresne po licu!!!)taj isti dan moja mama je nazvala firmu da se raspita kako je uopće moguće da se takvo što dogodi,na što je on nazvao mene doma i toliko me izvrijeđao,i da kako se to može smatrati udaranjem(da što bi tek bilo da me toliko zviznuo pa da sam odletila na pod??)Između ostalog,rekao mi je da mu se više nikad ne pojavljujem na oči,i ako ga mislim tužiti da slobodno odem jer će on to ponoviti i na sudu.

Pitanje:Ima li ga uopće smisla tužiti s obzirom u kakvoj državi živimo i koja su moja prava ako ih imam?

On će ionako nastaviti raditi ovako i dalje,ja ću naći novi posao,ali zaista je žalosno ako ovakva tortura totalno prođe nekažnjeno.

Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čitam i vjerujte zabolio me trbuh od muke kada čujem i predočim si takvo nešto.Možete ga utužiti za pretrpljeni strah i pretrpljenu duševnu bol,ali trebaju Vam i svjedoci.Angažirajte odvjetnika (nekog obiteljskog prijatelja).

Nadalje,da skratim.Evo jedan nenasilni savjet.Kažite to svom dečku ili muškim prijateljima.Znati će što trebaju učiniti.

Sretno i čuvajte se!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija