zecof objavljeno: 28. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 28. svibanj 2008. Postovani, zanima me slijedece. Da li je registracija vozila tajna informacija i tko ima pravo saznati tko je vlasnik danog vozila. Ako je tajna, zasto i kako onda npr. Zagreb parking dolazi u posjed tih informacija? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
biro1 odgovoreno: 28. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2008. Registarska oznaka vozila nije tajna informacija. Zagrebparking vjerojatno ima ugovor sa MUP-om RH, pa na taj način dolaze do vlasnika vozila koji je vjerojatno prekršio Pravilnik o parkiranju, te mu šalju opomenu. Na taj način rade svi koncesionari/organizatori parkiranja u RH. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zecof odgovoreno: 28. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2008. Znaci li to da i ja imam pravo saznati tko je vlasnik nekog vozila? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 28. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2008. Uzmite u obzir činjenicu da se radi o pravnoj osobi koja na temelju javnih ovlasti izriče prekršajne kazne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.