lino16 objavljeno: 30. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. svibanj 2008. Dragi forumaši! Molio bih vas za informaciju. Dake ovako: Sinoć dok sam ispijao kavicu u kvartu, pijani vozač je udario u moj neregistrirani motor koji je bio parkiran na pločniku preko puta parkinga lokala. Zanima me može li mi dotični gospodin koji priznaje prekršaj platiti učinjenu štetu putem svog osiguranja s obzirom da moj motor kupljen prije godinu dana nije nikad bio registriran ali nije ni bio u prometu, odnosno mogu li ja snosti neke posljedice poput prekršajne prijave zbog neregistriranog vozila. Materijalna šteta iznosi 2200 kuna. Unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gospodin_pas odgovoreno: 2. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. naravno da će ti njegovo osiguranje nadoknaditi štetu. to što nije bio osiguran nema veze za postupak naknade štete.napravi prijavi štetu njegovom osiguranju i zatraži izvid štete i trebalo bi sve biti u redu. tim više što motocikl nije ni sudjelovao u prometu. tako da lijepo kažeš da motor tamo stoji i da ga ti naravno ne voziš jer nije registriran i to je to. živio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lino16 odgovoreno: 3. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. lipanj 2008. Zahvaljujem na odgovoru.Jučer sam bio na procjeni, i sve je prošlo ok. zasad. sad čekam 10-ak dana na rješenje, pa vam javim ishod. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.