Jump to content

Udareni neregistrirani motor


lino16

Preporučene objave

Dragi forumaši!

Molio bih vas za informaciju. Dake ovako: Sinoć dok sam ispijao kavicu u kvartu, pijani vozač je udario u moj neregistrirani motor koji je bio parkiran na pločniku preko puta parkinga lokala. Zanima me može li mi dotični gospodin koji priznaje prekršaj platiti učinjenu štetu putem svog osiguranja s obzirom da moj motor kupljen prije godinu dana nije nikad bio registriran ali nije ni bio u prometu, odnosno mogu li ja snosti neke posljedice poput prekršajne prijave zbog neregistriranog vozila. Materijalna šteta iznosi 2200 kuna.

Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

naravno da će ti njegovo osiguranje nadoknaditi štetu. to što nije bio osiguran nema veze za postupak naknade štete.napravi prijavi štetu njegovom osiguranju i zatraži izvid štete i trebalo bi sve biti u redu. tim više što motocikl nije ni sudjelovao u prometu. tako da lijepo kažeš da motor tamo stoji i da ga ti naravno ne voziš jer nije registriran i to je to. živio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija