rale objavljeno: 2. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 2. lipanj 2008. Moj pokojni otac,od kojeg sam nasledila nekretnine,nikada nije bio upisan u katastar iza smrti njegovog oca, tj. mog djeda,po ostavinskom rjesenju.To se odnosi na duzi niz godina,a u katastru su upisane sasvim druge osobe.Sto da radim da bi se upisala u katastar,koja je procedura? PS.U gruntovnici sam upisana uredno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mare52 odgovoreno: 6. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. lipanj 2008. rale je napisao: Moj pokojni otac,od kojeg sam nasledila nekretnine,nikada nije bio upisan u katastar iza smrti njegovog oca, tj. mog djeda,po ostavinskom rjesenju.To se odnosi na duzi niz godina,a u katastru su upisane sasvim druge osobe.Sto da radim da bi se upisala u katastar,koja je procedura? PS.U gruntovnici sam upisana uredno. Trebali bi odnijeti u katastar rješenja o nasljeđivanju i isprave ako je to davno kupljeno od tih "drugih" ukoliko ih još imate ili vlasnički list i tražiti usklađenje stanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 9. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2008. po mojem saznanju mjerodavan je izvadak iz gruntovnice.sa sigurnošću ćete sve provjeriti u sudu kod njihovog pravnog savjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.