zoky1 objavljeno: 5. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 5. lipanj 2008. Dali moze tko staviti što je bitno donešeno novim zakonom koji je stupio na snagu od 01.06.2008. Pogotovo me zanima u vezi svjetala koja više ne bi trebala biti upaljena danju po ljetnom rač. vremena, dali je to na snazi? Novine su pisale na sav glas u vezi toga, a sad ni traga, ni glasa Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nemre odgovoreno: 5. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2008. Pozdrav! Da ne otvaram novu temu... Konkretno: ima probnu vozačku jos cca godinu dana. Imam vise od 24 godine. I kad sam polozio sam imao vise od 24 godine. Kakav je moj status nakon 01. 06. ? Unaprijed hvala! Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 5. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2008. 8 dana naokon što izađe u NN Zakon stupa na snagu i sve je OK. predpostavljam da će policija prvih nekoliko dana upozoravati an počinjene manje prekršaje tako je do sad bilo,ako nešto nisu promjenili.. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lav odgovoreno: 5. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2008. Novi Zakon o sigurnosti prometa na cestama nije još stupio na snagu,tj.1.06.2008. nije stupio na snagu nego je ogođen(navodno 10 tak dana).Pozdrav Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lav odgovoreno: 6. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. lipanj 2008. nonamee je napisao: Nije odgođeno ni 10-ak dana, jer Zakon još uvijek nije objavljen u Narodnim Novinama, a kad to bude bilo, nakon 8 dana je Zakon na snazi. Obavijestit ću vas kad Zakon bude objavljen u NN. Mislio sam na napise u medijima,a koliko vidim prolazi 10 tak dana tako da me nemojte ispravljati. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lav odgovoreno: 7. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. lipanj 2008. nonamee je napisao: Lav je napisao: nonamee je napisao: Nije odgođeno ni 10-ak dana, jer Zakon još uvijek nije objavljen u Narodnim Novinama, a kad to bude bilo, nakon 8 dana je Zakon na snazi. Obavijestit ću vas kad Zakon bude objavljen u NN. Mislio sam na napise u medijima,a koliko vidim prolazi 10 tak dana tako da me nemojte ispravljati. Sta ti glumiš i šta si umišljaš? Naveo si krivu informaciju, mene ne zanima jel ti to parafraziraš medije ili ne, ispravio sam tvoju navodnu pogrešnu informaciju. I ne preseravaj se. Zamolio bih moderatore da urgiraju i da spriječe ovakvu vrst verbalne komunikacije iznošenjem ovakvih riječi uvrijedljivog sadžaja(gore navedenog nonamee).Smatram da je ovaj forum ovdje da se ljudima pomogne a ne da bi se kojekavi ovakvi (nazovi forumaši)nepristupačno ponašali.Uostalom prekršena su pravila foruma.Srdačan pozdrav! Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 7. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. lipanj 2008. mislim da sam vam ja nabolje odgovorio u svezi primjene novog Zakona o sigurnosti prometa na cestama.( ZOSPC-a) radeći 15 godina kao prometni policajac mislim da znam bolje od vas i zato nemojte se svađati. Pozdrav svima ! Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 8. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2008. ti kao pravnik nemaš blage veze o sigurnosti prometa na cestama, svoju diplomu objesi mačku za rep.takvih nadobudnih pravnik poput tebe ima na tone. za tebe sam doktor znanosti. pravniče ( ako si pravnik) ti možda znaš teoretski pravo,ali svaki policijski službenik na terenu je sudac,pravnik,doktor,odvjetnik itd sve u jednom... na kraju kad takvi poput tebe dobiju recimo po ušima od nekog nasilnika onda tražiš pomoć od policajac ,a ne od pravnika..... vidim ja da si ti neki jako pametni i napuhani pravnik..... - ispričavam se pravim i poštenim pravnicima ovo se odnosi samo na umišljene pravne neznalice Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 8. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2008. bez međusobnog vrijeđanja. Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave