daraI objavljeno: 5. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 5. lipanj 2008. dali darovana imovina ulazi u bračnu stečevinu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 5. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2008. Ne,jer ista predstavlja vlasitu imovinu onog bračnog druga koji ju je darovanjem stekao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
srecko07 odgovoreno: 6. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. lipanj 2008. Bok,ja imam jako zamršenu situaciju,ukratko supruga mi je darovala kompletnu kuču i imanje,mada sam ja zbog situacije istjerivanja predhodno iz kuce trazio samo polovicu da bi smo bili ravnopravni papirnato.Prepisano je i zavedeno u katastru.po zakonu ima pravo u roku godinu dana predomisliti se.Nismo u dobrostojecim odnosima.Ponovno sam pod prijetnjom da če mi prirediti da ostanem bez posla a radim u MORH-u morao iseliti iz kuce koja papirnato glasi na mene.Placam porez na nesto gdje nesmijem uopce doci blizu jer sam imao jako lose iskustvo sa policijom iz istih razloga ranije,zna li itko sta uciniti i kako stvari stoje sa tom vrstom zakona a vezano uz ovakav slučaj? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.