opaki objavljeno: 19. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. lipanj 2008. Evo ukratko kako je to izgledalo, imali smo izgleda super ispitivace jer po meni ovakvo neznanje koje vlada medju kandidatima je sramotno.... Pazite kako su ljudi prolazili iz moje skupine, ispitivacica ispituje lokalnu i službeničke, tip nezna ni jedan odgovor iz jednog predmeta NIJEDAN suti ko mujo, i na kraju ga pita tko upravlja upravnim uredima i mi mu šapnemo pročelnik i prodje oba ispita... Tako je bilo i sa drugim ispitima.... Ali is posebnog djela sam skoro zvinznuo iz komunalnog gospodarstva jer je dosšla neka nabrijanerica i vjerujte mi ta ce vam nac bez beda šta neznate iz posla kojeg obavljate... al eto ukratko ispada da je posebni dio puno tezi od općeg... pitanja vam nemoram ni govorit jer je dovoljno da kazete jednu rijec i prošli ste same osnove bez obzira koja ste sprema... ahhh Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 20. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. lipanj 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
opaki odgovoreno: 20. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 20. lipanj 2008. zalosno al istinito Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silky odgovoreno: 20. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. lipanj 2008. Kao prvo čestitam ti na položenom državnom ispitu, to nije mala stvar. Kao drugo uopće se ne slažem s tvojom tvrdnjom da se na ispitu prolazi bez ikakvog znanja, da se prolazi na "lijepe" oči. Ne kažem da takvih situacija nema, uvijek ima onih "povlaštenih" koji imaju debelu vezu i mogu proći bez ikakvog znanja i truda, ali mi, obični smrtnici, to ne možemo. Zato mislim da šalješ krivu sliku, za ispit se mora znati, ne mora se sve naštrebati, ali mora se znati odgovoriti na pitanja. Ti si doživio/la situaciju u kojoj znanje ne pretstavlja onaj bitni faktor, ali ja ipak mislim da je to bio izdvojen slučaj, da to nije praksa. Ljudi su padali na banalnim pitanjima, tako da vjerujem da se mnogi ne bi složili s tobom. Nije to tako strašno iskustvo kako se priča, ispitivači su normalni ljudi, znanje je bitno, ali je najbitnija koncentracija i opušteno ponašanje. Možda će ti ova moja poruka zvučati prepotentno i činit će ti se kao da nekome solim pamet, ali i ja sam bila na tom ispitu i znam koliko su ljudi učili i koliko su se spremali da bi taj ispit položili i, vjeruj mi, nitko nije očekivao da će proći "samo tako"! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
opaki odgovoreno: 23. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. lipanj 2008. nekazem da je lako ali u zadnje vrijeme ispitavaci su stvarno predobri, meni je iskreno krivo koliko sam ja ucio a koliko neki nisu znali 2 rječi izgovorit pa prošli. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lucijag odgovoreno: 20. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2009. Silky ja te stvarno ne razumijem. Čovjek ti priča o svojim iskustvima a sad po tebi ispada da laže. To su njegova iskustva, a tebe je bila frka DSI-a pa pričaš neke stvari kao da si ti ispitivač. Čemu panika ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 20. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2009. Jel nekome palo na pamet da su i ispitivači ljudi? Da imaju bolje i lošije dane? A možda je stvar i u tome da kad netko nešto zna - onda mu je to nevjerojatno lako i strrrrrašno ga nervira kad neko drugi tu jednostavnu stvar nezna....ili ako i najbanalniju stvar neznamo - ona bude jako teška. Svakom naosob želim da nauči što više, da ispit prođe što lakše i na kraju- da što bolje zna primijeniti naučeno na svom radnom mjestu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MARILENA odgovoreno: 21. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2009. Ajde mi napisi sto su te pitali iz komunalnog gospodarstva?Sto je bilo na pismenom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.