Jump to content

Vožnja pod utjecajem alkohola


And1

Preporučene objave

U subotu oko 03:30 ujutro zaustavila me policija u njihovoj rutinskoj kontroli.Tu vecer sam popio par pivi i prihvatio sam testiranje alkotestom i napuhao 0.62 promila...Policajac je napravio svoj zapisnik no zaboravio mi je dati zapisnik da potpisem.Znaci na tom zapisniku nema moga potpisa, nisam odbijao potpis nego na mjestu gdje bi trebao stajati potpis nema niceg...Moje pitanje je da li se na sudu kada dode rijesenje mogu izvuci na to da nisam nista potpisao a niti odbijao, a treba mi vozacka dozvola zbog posla koji obavljam????Unaprijed hvala!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Policajac nema potrebe na sudu podmetati bilo kakav dokaz. Ima zapisinik, na kojem je potpuno irelevantno da li se nalazi potpis alkotestiranog ili ne. Činjenično je stanje utvrđeno i nažalost slijedi optužni prijedlog i novčana kazna od 1000 - 2000 kn. Možda se sudac smiluje oko vremena oduzimanja.......

 

Inače, moram prokomentirati ove bedarije u svezi glede podmetanja, snimki i nakraju "dakle ništa", naime bilo bi dobro da mike06 nisi otklonio svaku sumnju (nadam se da znaš poslovicu....)))

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija