Jump to content

Reklamacija na kvalitetu tečaja stranog jezika


barkica

Preporučene objave

Poštovani,

 

nezadovoljan kvalitetom kako je izvedena nastava stranog jezika u školi stranih jezika, odustao sam prije završetka semestra i nisam platio 1 preostalu, dakle zadnju ratu. Nisam mislio tražiti neku odštetu bilo kakve vrste nego sam jednostavno odustao od pohađanja predavanja. No, kako gospođa iz računovodstva inzistira da podmirim sva dugovanja, zanima me koja su njena prava po kojima to može potraživati od mene, te u skladu sa tim, koja su moja prava da ista ne platim, odnosno da potražujem odštetu od škole za loše organiziranu nastavu? Razlog mojeg nezadovoljstva i odustajanja je što nam nije pružena literatura u vidu udžbenika i predavačica je nekoliko puta izostala sa predavanja što smo naknadno odradili (nadoknadili).

Ima li neki zakon ili pravilnik koji regulira aktivnosti škola za strane jezike, ili nekog šireg područja obrazovanja, a da to nisu baš osnovne/srednje škole, fakulteti i tome slično?

 

Ako netko zna odgovor bio bih jako zahvalan jer bih želio sve riješiti na miran način, ali gđa prijeti pokretanjem sudskog postupka.

Hvala!

Lijepi pozdrav :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija