Jump to content

Žalba visokom prekršajnom sudu

Preporučene objave

objavljeno:

Pozdrav svima!

Da li mi može netko poslati formu kako treba izgledati žalba visokom prekršajnom sudu i koje bih razloge mogao navesti u žalbi nakon što mi je na prekršajnom sudu izrečena presuda zbog povrede čl.199.st.1 ZSPC (vožnja pod utjecajem alkohola)??

Hvala unaprijed!

odgovoreno:

zanimalo bi me ako netko zna kako se piše žalba prekršajnom sudu u vezi visine novčane kazne koju sam dobila.

prekršaj je bio taj da sam trknula ženu na pješačkom ali joj nije ništa tak da je to bio samo prekršaj a dobila sam povećku novčanu kaznu sad na sudu .

zanima me špranca pisanja žalbe . hvala unaprijed :)

odgovoreno:

ako vam je prekrsajni sudac vec dosudio kaznu uz sve olakotne okolnosti malo je vjerojatno da ce ju sada smanjiti

po mom misljenju ostaju vam dvije opcije

-otjerati slucaj u zastaru ako se nesrece dogodila prije 1.1.2008.god.

-napisati molbu da vam sud dopusti placanje kazne u vise rata,sto ce vrlo vjerojatno dopustiti

posaljite pp s mailom pa cu vam poslati nekoliko primjer zalbi

odgovoreno:

Falcao je napisao:

Zar nezna nitko kako se treba pisati žalba visokom prekršajnom sudu???

Isteći će mi rok za žalbu.. :(

vise manje isto kao i prekrsajnom sudu,predpostavljam da vam je cilj otjerati predmet u zastaru tako da bas i nije previse vazno sto cete u njoj napisati jer ako predmet dodje na red za rjesavanje imate vise od 95% sansi da ce biti odbijena

naravno ako zalba ima dobre osnove nemate se cega bojati :-D

sto se tice slanja zalbe ja ih uvijek saljem zadnji dan,tako dobijete 6-7 dana vise nego da ju posaljete prvi dan

P.S. VPS rjesava predmete bez saslusanja a presude su pravomocne danom izricanja pa se nemojte zacuditi ako vam i nekoliko mjeseci nakos sto je nastupila zastara dodje rjesenje u kojem vam se zalba odbija,u idealnoj drzavi to nebi bilo moguce ali mi ipak zivimo u Hrvatskoj

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija