Falcao objavljeno: 10. srpanj 2008. objavljeno: 10. srpanj 2008. Pozdrav svima! Da li mi može netko poslati formu kako treba izgledati žalba visokom prekršajnom sudu i koje bih razloge mogao navesti u žalbi nakon što mi je na prekršajnom sudu izrečena presuda zbog povrede čl.199.st.1 ZSPC (vožnja pod utjecajem alkohola)?? Hvala unaprijed! Citiraj
Falcao odgovoreno: 11. srpanj 2008. Autor odgovoreno: 11. srpanj 2008. Zar nezna nitko kako se treba pisati žalba visokom prekršajnom sudu??? Isteći će mi rok za žalbu.. Citiraj
mars11 odgovoreno: 11. srpanj 2008. odgovoreno: 11. srpanj 2008. zanimalo bi me ako netko zna kako se piše žalba prekršajnom sudu u vezi visine novčane kazne koju sam dobila. prekršaj je bio taj da sam trknula ženu na pješačkom ali joj nije ništa tak da je to bio samo prekršaj a dobila sam povećku novčanu kaznu sad na sudu . zanima me špranca pisanja žalbe . hvala unaprijed Citiraj
mars11 odgovoreno: 11. srpanj 2008. odgovoreno: 11. srpanj 2008. aha da i zaboravila sam napisat da mi je JAKOOOOOOO HITNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! hvala Citiraj
tony_ri odgovoreno: 11. srpanj 2008. odgovoreno: 11. srpanj 2008. ako vam je prekrsajni sudac vec dosudio kaznu uz sve olakotne okolnosti malo je vjerojatno da ce ju sada smanjiti po mom misljenju ostaju vam dvije opcije -otjerati slucaj u zastaru ako se nesrece dogodila prije 1.1.2008.god. -napisati molbu da vam sud dopusti placanje kazne u vise rata,sto ce vrlo vjerojatno dopustiti posaljite pp s mailom pa cu vam poslati nekoliko primjer zalbi Citiraj
tony_ri odgovoreno: 11. srpanj 2008. odgovoreno: 11. srpanj 2008. Falcao je napisao: Zar nezna nitko kako se treba pisati žalba visokom prekršajnom sudu??? Isteći će mi rok za žalbu.. vise manje isto kao i prekrsajnom sudu,predpostavljam da vam je cilj otjerati predmet u zastaru tako da bas i nije previse vazno sto cete u njoj napisati jer ako predmet dodje na red za rjesavanje imate vise od 95% sansi da ce biti odbijena naravno ako zalba ima dobre osnove nemate se cega bojati sto se tice slanja zalbe ja ih uvijek saljem zadnji dan,tako dobijete 6-7 dana vise nego da ju posaljete prvi dan P.S. VPS rjesava predmete bez saslusanja a presude su pravomocne danom izricanja pa se nemojte zacuditi ako vam i nekoliko mjeseci nakos sto je nastupila zastara dodje rjesenje u kojem vam se zalba odbija,u idealnoj drzavi to nebi bilo moguce ali mi ipak zivimo u Hrvatskoj Citiraj
Falcao odgovoreno: 11. srpanj 2008. Autor odgovoreno: 11. srpanj 2008. tony_ri, poslao sam vam PP sa mojim mailom, hvala unaprijed! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.