Golf objavljeno: 24. srpanj 2008. Dijeli objavljeno: 24. srpanj 2008. Da li ja kao slovenski državljanin imam pravo na povrat nacionalizirane imovine iza pokojne majke koja je sada u vlasništvu grada? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 24. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2008. nema nikakve veze čiji ste državljanin već da ste nasljednik u prvom koljenu.ako niste podnjeli molbu za povrat do 1997 sada je prekasno.otac mi je podnio molbu još 1991 i riješenje je dobio prošle nedjelje uz puno traženja papira (dokumenata). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dioničar odgovoreno: 24. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2008. buda1965 je napisao: nema nikakve veze čiji ste državljanin već da ste nasljednik u prvom koljenu.ako niste podnjeli molbu za povrat do 1997 sada je prekasno.otac mi je podnio molbu još 1991 i riješenje je dobio prošle nedjelje uz puno traženja papira (dokumenata). do sredine 2003. ste imali zadnji rok za podnošenje zahtjeva za povrat Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Golf odgovoreno: 24. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2008. S obzirom da sam po svemu sudeći zakasnio sa zahtijevom da li postoji mogućnost da moj rođak koji živi u drugom dijelu zgrade i koje je vlasnik da otkupi ovaj dio pa da to obnovimo i sačuvamo od daljnjeg propadanja i ako postoji da li je stvarni sadašnji vlasnik grad ili država RH kako bi znali kome uputiti zahtijev? U vlasničkom listu se vodi grad kao vlasnik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dioničar odgovoreno: 25. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2008. Slobodno možete poslati ponudu za otkup i to gradu a ne državi jer se prema načelu povjerenja u zemljišne knjige vlasnikom smatra trenutno upisani subjekt. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.