nina30 objavljeno: 29. srpanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. srpanj 2008. Imam rastvaljenog muža sa dijetetom sad če u drugi razred , imam dozvolu viđati dijete svaki drugi vikend i kad su ljetni i zimski praznici... skupa smo 4 god. zanima me kako otac može dobiti to dijete prek vikenda kada se ne brine o njemu , nego se drugi brinu o njemu i niti ne pita za dijete...i kako takav može čuvati kad ne vodi brigu o njemu , nek su mu druge stvari bitnije... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 29. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2008. Obzirom na izložen malo čudan zbroj informacija, a kako biste mogli dobiti kakav suvisao odgovor, pojasnite: Tko "ima rastavljenog muža", vašeg bivšeg ili tuđeg bivšeg obzirom da napominjete i da ste zajedno 4g, a u svezi onog kasnijeg navoda o "dozvoli" viđanja djeteta- tko je ima? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 29. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2008. Hehe, a mislio sam da je samo meni čudan post Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
plawusha odgovoreno: 29. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2008. ja sam shvatila da Nina30 ima rastavljenog muža, a problem mi onda valjda bio u tome da se on ne brine za dijete one vikende kad dijete nije kod nje??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 29. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2008. nina30 je napisao: Imam rastvaljenog muža sa dijetetom sad če u drugi razred , imam dozvolu viđati dijete svaki drugi vikend i kad su ljetni i zimski praznici... skupa smo 4 god. zanima me kako otac može dobiti to dijete prek vikenda kada se ne brine o njemu , nego se drugi brinu o njemu i niti ne pita za dijete...i kako takav može čuvati kad ne vodi brigu o njemu , nek su mu druge stvari bitnije... u ovom su upitu pomiješane i kruške i jabuke i grožđe i banane i sve ostalo... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
plawusha odgovoreno: 29. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2008. Floki je napisao: nina30 je napisao: Imam rastvaljenog muža sa dijetetom sad če u drugi razred , imam dozvolu viđati dijete svaki drugi vikend i kad su ljetni i zimski praznici... skupa smo 4 god. zanima me kako otac može dobiti to dijete prek vikenda kada se ne brine o njemu , nego se drugi brinu o njemu i niti ne pita za dijete...i kako takav može čuvati kad ne vodi brigu o njemu , nek su mu druge stvari bitnije... u ovom su upitu pomiješane i kruške i jabuke i grožđe i banane i sve ostalo... Nadajmo se da će onda Nina30 pojasniti što je točno problem i kakva je situacija... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 29. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2008. nina30 je napisao:Imam rastvaljenog muža sa dijetetom sad če u drugi razred , imam dozvolu viđati dijete svaki drugi vikend i kad su ljetni i zimski praznici... skupa smo 4 god. zanima me kako otac može dobiti to dijete prek vikenda kada se ne brine o njemu , nego se drugi brinu o njemu i niti ne pita za dijete...i kako takav može čuvati kad ne vodi brigu o njemu , nek su mu druge stvari bitnije... A. razvedena, ima dijete koje pohađa 2.r, pita se zna li otac brinuti o djetetu vikednima i smije li ga uopće uzimati da ga proslijedi na brigu drugima, a ovo u trajanju od 4g je nešto drugo što s tim nema nikakve veze. B. osoba s kojom je 4g u izvanbračnoj zajednici je razvedena i on ima dijete koje pohađa 2.r (sudeći po drugom topicu), drugi brinu o djetetu vikendima, no u tom slučaju nije evidentno gdje bi bio problem osim ako je naglo poželio da tijekom vikenda zaista o djetetu i brine. a "imam dozvolu" je vjerojatno greška u svakom pogledu: em to nije dozvola, em bi impliciralo postojanje djeteta koje ne živi s majkom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nina30 odgovoreno: 30. srpanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. srpanj 2008. evo ti si me dobro shvatila , pa me zanima kaj da delam ? HVALA SVIMA !! malo je kod mene zamršena situacija a nemrem promjenit... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 30. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. srpanj 2008. Onda, jesi osoba A ili osoba pod Be? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.