Jump to content

Hitno - pomoć za preračunavanje dinara


tinama

Preporučene objave

Poštovani, hitno trebam pomoć! Da li netko zna kako preračunati vrijednost dinara iz 1966. godine u današnju valutu! pronašao sam neku službenu stranicu Ministarstva financija ali mi ispada enormni iznos. Uglavnom, trebam savjet i to stvarno hitno! uKratko, '60. godina dogodila mi se prometna nesreća, isplačen mi je iznos odštete koji je moja uža rodbina iskoristila za izgradnju dva kata obiteljske kuće. Nakon smrti oca koji je u oporuci ostavio napismeno da mi se ima isplatiti taj iznos preračunat u današnje kune svi članovi obitelji (njih 5) oglušili su se na to. Iznos je: 660,000.000 dinara. Nudi mi se 40, 000.000 Eura. Što napraviti? Da li mi se isplati pokrenuti spor? Zna li netko nekon odličnog odvjetnika na području Splita? Hvala najljepša!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Oprostite, u brzini sam zaboravila napisati da nas ima 3 brata i 3 sestre, otac je ostavio kuću braći s tim da oni imaju sestrama isplatiti neki manji dio, ali prije njegove smrti smo se izborile da se prizna i majčin dio kuće koja ima 4 kata i na atraktivnoj je lokaciji. Braća daju simbolični iznos i ništa drugo!!! Kako dalje?? Što napraviti? Vrijednost kuće je jako velika!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

tinama je napisao:

na to. Iznos je: 660,000.000 dinara. Nudi mi se 40, 000.000 Eura. Što napraviti? Da li mi se isplati pokrenuti spor? Zna li netko nekon odličnog odvjetnika na području Splita? Hvala najljepša!!

 

Oprostite, ali ako vam netko nudi 40.000.000 (Slovima: četrdeset milijuna EURA) onda šutite i prihvatite bez pogovora.

Ali ako nemožete izračunati, pogledajte si u platnu listu vaše plaće pa ćete vidjeti koliko je to bilo Dinara, vjerojatno znate kolko ste u DEM tada imali plaću.

 

Good luck

Mike

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija