Jump to content

uvećani dječji doplatak


orion

Preporučene objave

  • 6 mjeseci kasnije...

Ako je bolest okarektizirana kao kronicna bolest imate pravo na uvecani doplatak,moje dijete je dijabeticar i prima uvecani doplatak.Najbolje vam je poc na HZZO, i pitat sto vam triba od papira, potom morate proci pregled kod njihovog odredenog doktora kojeg ce oni odrediti pa pred komisiju koja je cista formalnost,samo provjerite da li se te dijagnize vode pod kronicne...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Zajedno sa zahtjevom za doplata za djecu podnesite medicinsku dokumentaciju koju su vas tražili u HZMO, eventualno refefenti doplatka za djecu će vas naknadno još nešto tražiti. Ali ako ne dokažete bolest ništa od uvećanog doplatka za djecu. Savjetujem da odete na stranice www.mirovinsko.hr, tamo vam sve piše o podnošenju doplatka za djecu. Što prije podnesete makar nepotpunu dokumentaciju prije ćete ostvariti pravo na doplatak, jer će vas oni eventualno nešto tražiti od dokumentacije, prije nego vam dati negativno rješenje. Postoji veći doplatak za teže oboljelu djecu oko 830,00 kn, a za one s manjim oštećenjem zdravlja je dosta manji. I to vam piše na stranicama mirovinsko.hr.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija