mikac23 objavljeno: 17. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 17. kolovoz 2008. Zanima me zašto sam dobila dvije uplatnice za porez na cmv, prva je na iznos od 179,73 i piše da je porez za 2007g a druga 400,00 i piše da je za 2008g. Na uplatnici za 2008g piše da nema nikakvih dugova ni kamata!!! Auto je kupljen prošle godine u 7 mjesecu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Iznos od 179,73 kn ti je porez od dana kupnje vozila do 31.12.2007. godine, dakle za 2007. godinu, dok je ovih 400,00 kn porez za cijelu 2008. godinu. To ti je zato jerbo je porezna sad očito s malim zakašnjenjem "razrezala" tu vrstu poreza po starom dobrom običaju sredinom godine. Ono što piše da nema dugova i kamata je dobra stvar (nisu obračunali kamate jer su vjerojatno svjesni da su porez trebali obračunati puno ranije), a kad platiš ovih 179,73 ne bude ni duga.........pa zanemari to što piše..... Inače, nešto malo ranije od tebe i ja sam kupio auto, pa obzirom da je moj porez znatno veći cca 700 kn godišnje, otišao sam u poreznu i dobio tamo bjanko uplatnicu prema kojoj svaki mjesec uplaćujem nešto, tak da kad se oni sjete razrezati porez, ja sam u plusu...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.