Jump to content

T-Com - Prigovor na MAX-TV uslugu (3 mj. probni period)


Dudek

Preporučene objave

Imam problem vezan uz T-Comovu MAXtv uslugu.

 

Dakle, mojim roditeljima je u Pevecu dodjeljena "nagrada" MAXTV na 3 mjeseca besplatno.

 

Međutim nakon mjesec dana korištenja usluge, odlučio sam prekinuti uslugu, jer u ugovoru piše ukoliko ne želim više koristiti uslugu, da vratim uređaje u t-comovu poslovnicu.

 

Otišao sam i vratio sve uređaje, napisao zahtjev za prekid usluge, i sve je bilo ok dok nisam upitao njihovog djelatnika koliko mi traje ugovorna obveza prema njima za ADSL jer sam htio promjeniti operatera zbog prevelikih računa.

 

Na to mi je on odgovorio kako mi se zahtjevom za MAXTV uslugu "nagradom" produžila ugovorna obveza na još 18 mjeseci. (a stara ugovorna obveza bi trajala do 12 mjeseca ove godine). Nije mi tada ništa bilo jasno te sam pokušao nešto više saznati od njihovog djelatnika na što je on odgovorio kako su moji roditelji potisali ugovor i da on ništa više tu nezna, te mi isprinatao taj "ugovor". U tom ugovoru se ne spominje nikakav modem (koji mi produžuje tu ugovornu obvezu) već samo maxtv prijamnik koji je vraćen, u ugovornim rokovima. Djelatnik mi je na to rekao da napišem prigovor što sam i napravio.

 

Sav ljut otišao sam doma i nazvao službu za korisnike, gdje mi je agentica rekla da se taj modem morao promjeniti kako bih mogao koristiti maxtv uslugu. Budući da sam ja vratio sve uređaje što uključuje maxtv prijamnik i sporni modem, ona je na to rekla da napišem prigovor.

Ponovo sam napisao prigovor i posalo ga e-mailom.

 

Sada čekam odgovor koji bi trebao dobiti pismenim putem.

 

E sada kad sam malo razmislio, postavaljam si pitanje buduću da ja nisam dobio nikakavu potvrdu da sam vratio te uređaje, jer kod njih u kompjuteru piše da sam vratio tv prijamnik jer je to samo vezano uz MAXTV.

Ja sada nemam nikakv dokaz da sam vratio taj modem, osim što znam di sam ga vratio i kome sam ga vratio ali nemam nikavu potvrdu te se bojim da mi zbog toga neće ukinuti tu ugovornu obvezu, te bi time ostao oštećen.

 

Imali tko kakav savjet.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

uslugu si trebao otkazati pismeno sa povratnicom ili da od njih dobiješ pečat da su primili tvoj otkaz ugovora .

e-mailom nevrijedi za sada.

za vračene uređaje trebao si tražiti potvrdu ili potpis djelatnika koji je uređaje primio.

ono kad ugrađuju uređaj korisnik ili naručitelj se moraju potpisati za potvrdu da ugradnja izvršena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa usluga je otkazana pismenim putem jer sam morao tamo napisat zahtjev za prekid usluge i imama taj primjerak, ali nigdje ne piše šta je vraćeno.

 

e-mailom je samo poslan prigovor.

 

potvrdu nisam tražio jer meni njihov djelatnik nije znao objasnit šta je sporno oko toga modema i on je vidio da je modem vraćen ali ni on nije očito znao šta radi.

Ja sam to shvatio tek kad sam nazvao službu za korisnike, gdje mi je agentica objasnila o čemu se zapravo radi, i tada mi je rekla da ona u kompjuteru vidi da je samo vraćen TV prijamnik jer samo to bilježe za povrat MAXTV-a.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav

 

da se nadovežem na maxdls za "kunu", moš mislit:)

 

dakle uzmem ja da probam, dođe lik, spoji neku žicu od metar, ja si sam spojim aparate, ostavim još čovjeku 20 kn, i idući mjesec dobim račun na 100 kn za 2 metra kabla koji si kupim za 5 kn

 

To ti je T-com, s druge strane meni je ugovor već bio istekao (za maxdsl) i nakon predaje nisam u ugovoru tako da piši prigovor, zovi, reci da češ im taj besplatnu tv objavit na potrošačkom kodu...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

dobio sam odgovor na prigovor pismenim putem. U tom prigovoru u opće se ne obrazlaže moj prigovor već njihova usluga, kao da nema veze jedno s drugim.

 

Nazvao sam referenta koji je riješavao taj moj slučaj i objasnio mu točno o čem se radi, da bi mi on na to rekao da će to on riješit ali ipak nije .... sad opet ga moram zvat

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija