d4ma objavljeno: 13. listopad 2008. objavljeno: 13. listopad 2008. ljudi, treba mi savjet! U 6 mjesecu ove godine sam dobio kaznu od 500 kuna zato što sam vozio 12 km/h iznad dopuštene brzine, i na to sam uložio prigovor da mi se smanji ili zamjeni radom za opće dobro. Za ovaj prekršaj mi nisu još ništa dostavili ili me nazvali! I danas 13.10. sam napravio prekršaj zato što sam poduzeo radnju suprotnu prometnom znaku (prešao preko pune linije). primio sam obvezni prekršajni nalog i uplatnicu od 500 kuna. 1. Jel možete dat neki savjet šta da radim sada, dal da ulažem prigovor da mi se umanji i ova kazna ili zamjeni za rad za opće dobro, da mi se odgodi plaćanje, pošto sam bez primanja? Citiraj
ljutko odgovoreno: 13. listopad 2008. odgovoreno: 13. listopad 2008. zali se kad mup salje zalbu, dostavlja i tvoje podatke o kaznjavanju. obzirom da si se zalio na prvi prekrsaj, u evidencije neces imati nista zavedeno. u evidenciji su samo pravomocne presude... Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.