Jump to content

odustanak


Baby_

Preporučene objave

Drage kolege...

može li mi netko reći kakve su posljedice ako se jednostavno na dan ispita ne pojavite na istome, jel se uplaćeni iznos za ispit može iskoristiti za kasniji izlazak i kako se ponovno prijavljuje ispit?!

Jel se može telefonskim putem odjaviti, recimo dan prije ili isti dan? Šta navesti kao razlog odustanka?

Please help!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim ako se na dan ispita ne pojaviš to ti se konta kao da si pala i pare se ne vraćaju piše ti to na stranici ministarstva.

Al moj bi ti savjet bio da svakako zovneš u ministarstvo i raspitaš se, izmisliš neki razlog pa vidi jel ti mogu odgodit.

A možda te samo hvata panika :-o , ne znam dobro promisli- da probaš ići na soluciju da dva predmeta ne spremiš pa ako ideš na popravni neš ti bolje i to nego izgubit pare a ne pokušat.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Joj da pere me užasna nervoza i to takva da već dva dana razmišljam o tome samo kako pobjeći od svega ovoga...užasno me strah da ću ispasti totalna glupača i da neću znati složiti niti jednu poštenu rečenicu...a da ne spominjem da još imam nešto za naučiti, nešto za utvrditi, a nema vremena za ponavljati..naime, ispit mi je 23, 24 i 25.10.

 

:panika:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kolegice draga potpuno razumijem paniku, strah i misli o odustanku. ja imam usmeni 24.10. i umjesto da ponavljam gradivo (kao što je bio prvotni plan) ja hrpu stvari tek učim, a da ne govorim o tome da jedno pročitam, a drugo zaboravim i sveee mi se miješa i onda razmišljam kako ću doći tamo i ne otvoriti usta ili još gore izvaliti neku bedastoću.... ni sama ne znam šta da više radim, iscrpim se do maksimuma, a rezultati mi se čine jako slabi ili nikakvi... :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Joj kolegice Doli, točno znam kako se osjećaš...danas sam tri sata samo hodala po stanu i živcirala sve oko sebe...bez ikakvog učinka...onda počmem razmišljati, hej pa nešto već radiš dva mjeseca, nešto je ostalo u glavi...ali onda uzmem npr. upravu i sve pada u vodu...i tako opet ispočetka. Trenutno sam mišljenja da idem na ispit, ali sutra će (znam to) već biti druga pamet...

 

Ma strašno!!!

 

:ljut:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo da vam javim da nas ima još takvih - ''neurotičnih tjedan dana prije ispita''.

 

Ja pak imam usmeni 23.10. i do ovog ponedjeljka sam bila super, čista petica - sjedila za knjigom bez problema, sve ulazilo u glavu... I taman kad sam se sama sebi počela iščuđavat kak mi mozak radi u 5. brzini - odjednom kaos! Od ponedjeljka do danas ja cmizdrim, učim slabo i nikako, s pola mozga, ako i toliko, od nervoze polako dobivam čir na želucu... Samo razmišljam o komisiji, o tome da sam trebala više učiti i da neću znat spojit dvije suvisle rečenice, jer oni će mene pitati baš ono što ne znam odnosno najlošije znam :predaja:

 

A u stvari (danas sam ipak malo došla k sebi)dok ja kukam dani prolaze.... Ispit će bit 23., učila ja dotad ili ne, s time da odustanak kod mene ni na faksu nije dolazio u obzir.

 

Znači, skockat se, dat sve od sebe, i ne odustat! Cilj se već vidi! Uloženi trud uvijek se isplati! To je neko kozmičko pravilo :fajter:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija