Jump to content

KD Prijetnje


Luka101

Preporučene objave

Dobio sam poziv da se javim na policiju na razgovor u svojstu osumnjičenika za "prijetnje". Ja nemam pojma ni tko me mogao prijaviti ni ništa(zadnjih 1,5 mjeseci takoreći ne izlazim iz kuće), a ako sam i prijetio nekome to je onako u svojstvu batina ili tako nečega. No kako neznam o čemu se radi odazvati ću se na policiju za više informacija.

 

Sada me zanima ako se utvrdi da nije bilo prijetnje tj.policija odbaci to,da li i dalje moram na sud ili policija automatski podiže prijavu protiv te meni nepoznate osobe za krivo prijavljivanje i odbacuju njegovu prijavu kojom je mene prijavio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Luka101 je napisao:

, .....a ako sam i prijetio nekome to je onako u svojstvu batina ili tako nečega. No kako neznam o čemu se radi.....

 

.

 

Dobro te prijetnje idu ako se ne sjećaš kome si prijetio batinama?! :-?:vrti:

 

ako se utvrdi da nisi prijetio, policija će podnijeti izvješće državnom odvjetništvu koje će odbaciti prijavu, a oštećenog uputioti da može u roku 8 dana sam poduzeti kazneni progon.

 

Inače za prijetnju batinam (bez teških ozljeda) se goni po privatnoj tužbi, pa to neće onda doći do državnog odvjetništva ako bude takva vrsta prijetnje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bio na policiji i navodno mu prijetio batinama. Kažem navodno jer je to bilo prije 1,5 mjeseci u jednom disku u 3 ujutro(alkohol je zajeban)..ja nemam pojma,ali kako sam radio na poslu gdje imam doticaj sa vecim brojem ljudi on je mene znao i prijavio.

Danas me prepoznao na prepoznavanju koje je org.policija kada sam rekao da se ne sječam da li sam mu prijetio.

 

E sada policija mi je počela prijetiti istražnim pritvorom itd.ako ne priznam na šta ja tražim odvjetnika kojeg mi nedaju(kažu da ću ga dobiti ali ništa nije bilo na kraju)

 

I nakon 3h ispitivanja puštaju me uz poruku da imam sreće jer me sudac nije htio zatvoriti u taj istražni pritvor i da će sve ići redovnim putem.

 

Prijetnje su bile kako je policija rekla citiram:"sačekati ću te pred diskom i prebiti,a ako te ne ulovim odmah naći ću te u gradu".

 

Pa me zanima kakvu bih kaznuo mogao očekivati i da li mi je bolje priznati, jer na mupu nisam ništa priznao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija