Jump to content

prijetnje i nasilništvo


utorak

Preporučene objave

moja je situacija slijedeća: izašla sam iz dugogodišnje veze u kojoj je posljednjih godinu dana došlo do prijetnji i nasilništva. bivši dečko mi je u dva navrata (možda i više ali tih dva se dobro sjećam) prijetio kako će mene i moju obitelj ustrijeliti (prvi puta krajem prošle godine i drugi puta prije više od 3mj,a jedanput (manje od 3mj je prošlo) kako će mi se osvetiti ako kažem određenim ljudima što se dogodilo. Između ostaloga, udario me opet u dva navrata nakon čega sam imala plave modrice po rukama. Imam fotografije tih modrica u slučaju da mi opet prijeti. žao mi je što ga nisam prijavila (iz čistog straha i tuđih savjeta da mi policija neće ni htjeti niti željeti pomoći i da ću si samo zakomplicirati život), ali naivno sam mislila da će se ispričati. moja je pogreška ta što sam ga tisuću puta zvala i tražila ispriku a od njega sam dobila samo licemjeran odgovor da to ne mogu dokazati (ne zna za fotografije) i da mi nitko neće vjerovati jer ipak je on 'gradska faca'. moje je pitanje zapravo ima li smisla prijaviti ga, hoće li policija učiniti što po tom pitanju i koliko sam kriva što sam ga zvala više puta (uz napomenu da mu nikad nisam prijetila već tražila ispriku i objašnjenje).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima smisla, a imalo bi i više smisla da si ga prijavila kad se je to dogodilo, a osim slika bilo bi ti bolje da si još otišla kod liječnika da on evidentira tvoje povrede, mislim na modrice i sl. Slike jesu neki dokaz ali liječnička potvrda i slike bi u svakom slučaju bili jači dokaz. Bilo kako bilo ima smisla prijavit i policija će to sigurno odraditi kako treba.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija