Jump to content

što očekivati


Stubi

Preporučene objave

Pozdrav svim korisnicima!

Prvi put se javljam dami netko sličnog slučaja odgovori 12.12.2008.navršava se tri godine od pokretanja postupka za priznavanje hrvi na pslp priznato mi je 20% 12.02.2008.podnio sam žalbu na postotak te tražio trajno rješenje .Lječim se od ptsp 238 b 15 godina imam 54 g starosti 34 g staža + 4 g hv u pričuvi gdje sam obnašao razne i odgovorne dužnosti zbog straha da me ne obilježe na poslu i osanem bez njega u zadnji čas sam pokrenuo postupak dali je moguče da nakon 15 g.lječenja dobijem trajno imali takovih slučaja. :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Stubi je napisao:

Pozdrav svim korisnicima!

dali je moguče da nakon 15 g.lječenja dobijem trajno imali takovih slučaja. :misli:

 

Moguče je ali nakon 3. revizije, što znači još 2 puta morate izači na komisiju pa onda ako komisija donese nalaz i mišljenje ( 2. st. rješenje ) da je status HRVI-a za stalno, onda je za stalno.

 

Koliko ja znam i koliko sam u kontaktu sa kolegama oboljenim od ptsp-a još nisam čuo da je netko odmah dobio za stalno rješenje o statusu HRVI-a na osnovu oboljenja od ptsp-a, a ima ih isto koji se liječe 10 i više godina.

 

Isto tako vam na reviziji mogu i promjeniti postotak invalidnosti ( i smanjiti i povečati, a mogu i ostaviti koji je dalo plp ).

 

Pozdrav i sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Stubi je napisao:

hvala kompa još mi reci što da uradim ako ne dobijem odgovor od dslp a bliži se rok od tri g. i godina od žalbe

 

Trebao bi sigurno dobiti rješenje jer takav sličan slučaj sam imao i ja osobno. Meni je bio prazan prostor od oko tjedan dana nakon isteka 1.st. rješenja sam dobio 2.st. rješenje. Ali to ti nema nikakve veze jer ti 1.st.rješenje ionako ništa ne vrijedi mislim s istime ne možeš ostvariti nikakva prava kao HRVI jer je potrebno da prođe reviziju. Kada prođe reviziju i dobiješ rješenje od 2.st. 20 % i više onda možeš ostvariti prava kao HRVI.

 

A u slučaju da ga ne dobiješ više od 15 dana od kada ti prođe do kada ti vrijedi rješenje od plp otiđi u podružni ured za obranu gdje si predao zahtjev za priznavanjem statusa pa pitaj njih di ti se nalazi predmet.

 

Prije toga možeš zvati na broj 01 2308 804 utorkom i petkom, malo je vjerovatno da ce ti se netko odmh javiti ali budi uporan.

 

I ja sam bi zvao na taj broj dok nisam dobio 2. st. rješenje da vidim gdje mi je predmet u kojoj fazi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija