Josipa27 objavljeno: 12. studeni 2008. Dijeli objavljeno: 12. studeni 2008. Molim savjet!Kakva je procedura, ako se izostane sa dolaska na ročište sazvano zbog osporavanja očinstva. Je li moguće da se postupak okonča bez jedne stranke? Pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zzz_zzz odgovoreno: 12. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2008. Josipa27 je napisao: Molim savjet!Kakva je procedura, ako se izostane sa dolaska na ročište sazvano zbog osporavanja očinstva. Je li moguće da se postupak okonča bez jedne stranke? Pozz moguce je, ukoliko stranka ne pristupi DNA analizi sud ce tu cinjenicu uvaziti u svojoj odluci i ako nece temeljiti svoju odluku iskljucivo na toj cinjenici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Josipa27 odgovoreno: 13. studeni 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2008. Nisam bio dovoljno jasan...DNA test je napravjen, ja po nalazu nisam otac djeteta, podignuta je tužba kako bi se promjenilo prezime djetetu ( ima moje ), pa me sad zanima hoće li se ročište održati usprkos nedolasku majke djeteta ili njenog odvjetnika ili se to može odvući u nedogled?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 13. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2008. ako je ona tuženik ,može Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Josipa27 odgovoreno: 13. studeni 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2008. Ja sam podignuo tužbu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Josipa27 odgovoreno: 14. studeni 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2008. Može li ona otezati proces ili je moguće sve okončati i bez njenog dolaska ( naravno računam s tim da neće biti i njenog odvjetnika )??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 14. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2008. ako se tuženik ne odazove urednom pozivu suda na traženje tužitelj sud može donijeti presudu zbog izostanka. samo takve presude se lako pobiju žalbom višem sudu koji vrati postupak na prvostupnjevani sud. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zuzu32 odgovoreno: 12. prosinac 2008. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2008. zasto tako dugo treba da se napravi dna analiza,tj.da se pozove?moja odvjetnica je podnjela zahtjev za dna analizu u 8mj. i jos me nitko nije zvao.koliko dugo moram cekati,ako ide kroz drzavu tj.da drzava plati.sta ne bi trebala djeca biti na prvom mjestu.moja kcer ce imati za par dana 1 godinu,zar cu cekati 3-4 godine da pocnem dobivati alimentaciju.sramim se ove kako nazivamo pravne drzave. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tiha78 odgovoreno: 14. prosinac 2008. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2008. ako ste iz zagreba, javite se zavodu za tipizaciju tkiva na rebru i tamo pitajte sta treba napraviti. u mome slucaju je otac djeteta trazio dnk analizu, prvi je dao krv, pa sam ja iduci dan s djetetom dala i cekala tri tjedna nalaze. tuzeni tj otac djeteta placa troskove analize. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.