Jump to content

Ma tko se jos boji ovrhe???!!


pekmezodsljiva

Preporučene objave

Kad sam se razvela 1998, mojoj je djeci dodijeljeno uzdržavanje u postotku..19% za najstarije dijete, te po 13% za dvoje mladje djece.Rješenje suda postalo pravomočno, napravljena je i ovrha na plaću bivseg supruga koju je njegova tvrtka uredno zaprimila(posjedujem ovjereni primjerak ovrhe), medjutim, tvrtkaa je 8 godina isplačivala uzdržavanje na razini plaće iz 1998 god, a plaća je višestruko porasla.Pokušala sam se nagoditi sa direktorom tvrtke ali je to nemoguče.Molim vas da me uputite što mi je sljedece za uraditi jer su moja djeca zakinuta za znatan iznos.

Supruga su nedavno prebacili u tvrtku ciji je direktor supruga direktora i vlasnika 1. tvrtke i oni takodjer izbjegavaju ovrhu u visini polovice suprugove plaće do namirenja dugovanja po novom rjesenju o uzdrzavanju iz ozujka o.g.

Zaista sam očajna i neznam sto i kako činiti a da se pravda istjera.

 

Hvala unaprijed na pomoći!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma sve sam to napravila jos u veljači,iznos po novom rješenju je isplacen prvi puta u srpnju,dakle da su tu nastali dugovi od veljace do lipnja i radjena je ovrha na pola place dok se dug ne namiri, medjutim ja i dalje dobijam samo ono sto je sud odredio.Kada sam trazila povecanje uzdrzavanja o.g. sud je isto odredio u kunama.

Dakle, jos uvijek me brine ono prva sudska ovrha koja je izrazena u postotku(45% od plaće bivseg supruga),ovrha uredno zaprimljena sa strane njegove tvrtke,ovjerena, ali ja nisam nikada dobila taj postotak nego uvijek u lipu isti i tako 8 godina..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija