Jump to content

odugovlačenje policijskog zapisnika


meky

Preporučene objave

pozdrav!

ovako,23.7.2008 sam imao "čistu" prometnu nezgodu.čovjek zakočio u traci do moje te se zarotirao i prešao na moju kolničku traku.ja izbjegavajuči ga popeo se na nogostup ali došlo do kontakta.njegovom autu ništa meni oguljena lijeva strana od prve do zadnje lampe.imam i svjedoka koji je upisan u zapisnik na mjestu nesreće ali nikad nije saslušan.već 3 i pol mjeseca policajac nije napravio službeni policijski zapisnik pa me zanima kako ubrzati stvari? sreća kaj je auto u voznom stanju samo što izgleda ko stara raga.inače policajca zovem svaki dan,dolazim u postaju ali već lagano gubim živce pa planiram uzeti godišnji i dići šator pred policijskom postajom dok se nešto ne rješi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I ne samo to nego svakodnevno u nadležnu policijsku upravu (može i preko te postaje) šaljite upit "KAD ĆE BITI GOTOV MOJ ZAPISNIK?".

 

Na žalost policijski službenici preko reda završavaju prometne nezgode, ovisno o tome koji lokalni moćnik nazove načelnika postaje za koju nezgodu.

 

Vi očito nemate nikoga u vlasti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

možda mogu malo pomoći glede zapisnika o očevidu ! naime policijski službenik koji obavlja očevid na mjestu događaja popunjava zapisnik,tako da faktički nema nikakvog opravdanja oko neizdavanja vama zapisnika o tom očevidu.. naime dok sam radio imali smo konkretno rok u kojem smo morali kompletirati predmet prometne nesreće,name najduže je bilo čekanje par dana na izradu fotografija za kompletiranje fotoelaborata,a sve ostalo je samo u nadležnosti rukovoditelja tog policijskog djelatnika kojem se vi morate obratiti i da se pokrene stegovni postupak protiv istoga.. prometna nesreća kao što ste vi imali komplet predmet se riješi u roku 5 dana u tom vremenu već je predmet na prijepisu i potpisu nadređenih no Zapisnik o očevidu MORA se u roku od najviše 7 dana dostaviti na vašu potražnju uz naknadu od biljege vrijednost 20 kn.. ma pravac kod načelnika postaje ,ako vas on otpili telefon poziv u mup,dogovoriti razgovor s nadređenima i nakon svega zatražiti da vas izvjeste što je poduzeto radi takve aljkavosti i nepofesionalnosti... ( još nešto ,ako se slučajno dogodi da je recimo kolega koji je obavljao očevid eventualno se razbolio taj predmetodradi drugi kolega i nema problema )...ovo je sramota i bilo bi dobro da javno napišete koja je to policijska postaja pa nek se zna tko je neradnik. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija