Jump to content

utakmica


est1988

Preporučene objave

Treba mi savjet oko ovog prekrsaja.

Uhvacen sam na jednoj od nogometnih utakmica i optuzen da sam upalio baklju , službene osobe su stajale od mene 3 metra i vidjele su kako ja idem iz prvog reda u drugi..pocelo je guranje i upalile su se baklje...ja se nisam ni gurao nego sam samo bio okrenut leđima i drzao se za stolicu jer mi nije bilo do guranja...pod poluvremenom su priveli mene i jos jednoga jer su se upalile 2 baklje..priveli su nas drzali u pritvoru sat i pol poslje utakmice i pustili nas..neki dan mi je stigao poziv za sud ...policija trazi od suda da me kazni sa godinom dana zabrane odlaska na stadione i novcanu kaznu od 2.000kn.e sad mene moze spasiti jedino video snimka toga događaja na kojoj se tocno mogu vidjeti sta radim..a ako ne bude snimke onda sam mislio ici na suceljavanje sa policijom tj sa svjedocima policajcima koji su mene "vidjeli" kako palim baklju..

 

zanima me sta da napravim na sudu..znam da nisam kriv al kako to dokazati sutkinji..

:vrti:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vi kao okrivljenik odnosno stranka u postupku možete i sudu predlagati dokaze na raspravi u zapisnik ili pisanim podneskom (tehnička snimka je jadna vrsta dokaznih sredstava), međutim to mi se ne čini zanimljivim kao što bi mogao biti zanimljiv vaš iskaz da ste ga policiji odmah dali kao dokaz. Naime, ako niste zapalili baklju kako kažete moguće je da znate tko ju je zapalio pa ste umjesto svojstva kojeg sada imate u postupku mogli imati sasvim drugo svojstvo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

što je najgore nije se davao iskaz vec sam odma prevezen u PP

gdje su mi oduzeti predmeti koje sam imao kod sebe ( kljucevi,mobitel....) i strpan sam u "čeliju" u kojoj sam bio sat i pol vremena..i onda su me pustili bez ikakvog papira samo su mi dali osobne stvari koje su bile oduzete pri dovođenju u PP...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija