Jump to content

isplata duga za mirovine pripadnicima HVO-a


Arci

Preporučene objave

Veselje se širi:

 

Isplata duga za mirovine pripadnicima HVO-a počinje danas

 

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje danas počinje isplatu duga za mirovine pripadnicima Hrvatskog vijeća obrane kojima je invalidnost utvrđena 1998. i 1999., priopćeno je iz hrvatskog Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

 

Dug za razdoblje od 1. srpnja 2006. do 30. studenoga ove godine bit će isplaćen za 603 pripadnika HVO-a, a isplaćuje se temeljem Ugovora između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine o suradnji na području prava stradalnika rata u Bosni i Hercegovini koji su bili pripadnici Hrvatskog vijeća obrane i članova njihovih obitelji.

 

Potrebna sredstva za isplatu duga u iznosu 27, 5 milijuna kuna osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2008. godinu, kaže se u priopćenju.

 

(Hina)

 

Pa eto za dobar glas :skakuce:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost ja nisam u ovoj grupi, ništa mi nije stiglo od zaostataka:(((

Ipak drago mi je zbog sviju koji su dobili zaostatke, i želim čestit Božić svim braniteljima kao i svim ljudima dobre volje...

Naročito nekima , jer vidim da su neki žalosno što se Republika Hrvatska brine o nama HRVI koji smo iz HVO-a...

 

Čestit Božić i sretna Nova godina:)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mmario, ni ti ni ostali ne trebate se obazirat na sitne duše koje šire mržnju i zavist, a sve zbog vjerovatno ni njima jasnih interesa...

...još nešto: ovo je prekrasan pravni forum, prava branitelja su super obrađena, meni je osobno puno pomogao pri rješavanju statusa i otklanjanja nedoumica; zato pišimo i raspravljajmo o tome, a sitne duše nek se srame i nek ne zaborave da će i oni pred Boga... a sve ostalo prepustimo moderatoru!!!!!!!!!!!!!! :pravila:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

daje se ti malo sredi i otkantaj sa svojim provokacijama " sitne duše " !

što se ti pretiš s moderatorom ???? i dalje imam svoj stav i nemam se koga bojati samo na znanje tebi i sličnima koji mislite da mora biti sve po vašem i da vam svi moraju podilaziti .. -sramit se možeš ti koji se skrivaš iza svetih slika ,ajd sad je dosta -morao sam odgovorit na ovu provokaciju jer ti misliš da si me uplašio i otjerao s ovih stranica -nikad pa ni onda ! :propis:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija