Jump to content

presretači


exploziv

Preporučene objave

zaustavili su me presretači u 11 navečer na jadranskoj aveniji smjer jug (od rotora prema lučkom), a snimili su me već na kraju kod dolaska na vijadukt koji ide preko kanala gdje stvarno više čovjek da gas pogotovo navečer jer je cesta užasno dugačka, široka i dosadna...ograničenje je 80km/h.

 

Izmjerena brzina je iznosila 116km/h na tom dijelu, što je zapravo smiješna brzina za taj dio jer je 1 od 10 auta uopće tamo vozi ispod 110 iz već navedenih razloga.

 

U čemu je fora, prije početaka radova zbog arene na tom dijeli avenije ograničenje je bilo 110km/h, a šta je još zanimljivije na smjeru sjever još je uvijek ograničenje 110! Neznam zašto su ostavili 80, stvarno mi nije jasno...

 

E sad ja moram pisati žalbu na to jer nemam nikakvih primanja, kazna je na temelju članka 54 (500kn) (izvan naselja, bunio se nisam, u miru sam potpisao, primio kaznu i podjelio s gospodom ogorčenje visinom kazne gdje me oni nisu niti pokušavali uvjeriti da sam ju zaslužio...

 

Molio bi vas za primjer te molbe i kud ju moram poslati ili donjeti, dolje piše "Primjedbe vezane uz dostavu na ruke" pa pretpostavljam da moram osobno odnjeti. Da ne bi zujao previše kuda točno to trebam odnjeti, jel to u Ilici taj prekršajni sud?

 

Olakotne okolnosti naveo bi prijašnje ograničenje, student, kažnjavan prekršajno sam već nažalost bio pa mi to nije, ali najviše to što nemam nikakva primanja.

 

I da, pošto je danas 8. dan do kad je radno vrijeme suda?

 

zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne možete to predati na sud već policijskoj postaji koja je izdala prekršajni nalog.

 

U zaglavlju prekršajnog naloga policijski službenik je napisao koja je postaja i isto piše na pečatu na dnu.

 

Obrazac prigovora možete naći u toj postaji, rok za žalbu je 8 dana.

 

Možete ga napisati i bez obrasca, navesti sve potrebno iz čl. 241. Prekršajnog naloga i poslati poštom preporučeno (adresu postaje skinuti sa interneta). Može se osmi dan predati na pošti.

 

Obavezno priložiti potvrdu iz referade fakulteta da ste student.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma ima adrese, našao sam na netu i broj telefona ali kad sam nazvao gospodin za telefonom (ljubazan kao i svaki policajac na telefonu) rekao mi je da sam imao vremena, a šta se savjeta tiče rekao je da ga mogu kupiti kod odvjetnika...dakle nije mi bio u stanju reći da mogu poslati poštom nego je smuljao nešto da nema tamo nikoga nakon 13h i da se podaci nakon današnjeg dana automatski brišu iz računala koji su vezani uz zaprimanje žalbe....

 

pa im se ti obrati za pomoć....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija